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Question: 

A property has two separate buildings.  Both buildings fall within the scope of Part 9. 

The first building contains a dwelling unit on the second floor with a storage garage on the 

first floor, providing parking for both dwelling units.  

The second building is a dwelling unit but does not have an attached garage.  

1. Do spatial separation requirements of Subsection 9.10.15. apply to the first building?  

2. Do spatial separation requirements of Subsection 9.10.15. apply to the second building? 

Interpretation:  

1. No.  

If the storage garage only serves the attached dwelling unit, it can be considered subsidiary 

to the residential use and can be considered as part of the dwelling. The parking located in 

the first building is intended to serve also the second building; therefore, the use is no longer 

subsidiary to the residential occupancy in the same building but rather an industrial 

occupancy.  Since Subsection 9.10.15. cannot apply to industrial occupancy, Subsection 

9.10.14. would apply to the first building. 

 

2. Yes. 

Since the second building only contains a dwelling unit; therefore, Subsection 9.10.15. would 

apply. 


